Handelsbetingelserne

 

Følgende betingelser er gældende for Deres brug af Holbergshus

 

 

Elektronisk kommunikation

Når du besøger Holbergshus eller sender e-mails til os, kommunikerer du med os elektronisk. Du samtykker dermed til at modtage elektronisk kommunikation fra os. Vi vil kommunikere med dig gennem e-mails eller ved opslag på Shoppen

 

Copyright

Alt indhold på denne hjemmeside, så som tekst, grafik, logo, iconer, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software, tilhører Holbergshus eller leverandører til Holbergshus. Alt software anvendt på denne hjemmeside tilhører Holbergshus eller dets software leverandører.

 

Din konto

Som bruger af denne webshop, er du selv forpligtet til at opretholde fortroligheden omkring din konto og password gennem begrænset adgang til din computer, og du accepterer ansvaret for alle hændelser, der måtte forkomme vedrørende din konto.

 

Copyright klager

Holbergshus og dets partnere respekterer andres rettigheder. Hvis du mener, at dit arbejde er blevet kopieret på en måde der anfægter copyright, så email din klage til os.

 

 

Forsendelses og returret

 

Levering:

Vi leverer normalt samme dag vi registrerer din indbetaling.
Alle ordrer leveres som postpakker via GLS og kan følges i deres Track&Trace system.

 

Retur:

Du har 14 dages retur- / fortrydelsesret.
Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes af dig. Vi betaler til gengæld fragten tilbage til dig.

 

Reklamation og garanti:

Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter.
Holbergshus ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.

 

 

Fortrolighed

Holbergshus behandler alle person- og kreditkortoplysninger fortroligt.

Informationer du giver os:


Vi modtager og opbevarer enhver information du aktivt afgiver på shoppen. Du kan frit vælge, at udelade disse informationer, men det vil afskrive dig fra at benytte flere af vore kundeservices. Vi bruger den information du giver os til besvare dine henvendelser, tilpasse fremtidige shopping besøg samt forbedre vores forretning og den generel kommunikation.

 

Automatiske informationer:

Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. Holbergshus benytter "cookies," som gør vi automatisk modtager informationer når din webbroser når du besøger shoppen. En række firmaer tilbyder dig værktøjer til at besøge hjemmesider anonymt. Det vil, naturligvis, afskære os fra at personificere dine oplevelser hos Holbergshus når vi ikke kan genkende dig, men vi ønsker, at du skal vide, at de findes.

Automatisk indsamlet information (detaljer)

 

De oplysninger vi indsamler og analyserer omfatter din IP-adresse, login, e-mail adresse, password, computer og forbindelsesinformation så som browser type og version, operativ system og platform, indkøbs historik, URL-adresser til og fra shoppen samt produkter du kiggede på eller søgte efter.

Copyright © holbergshus.dk 2019